• celler-mas-vicensceller-mas-vicens
 • celler-mas-vicens-2celler-mas-vicens-2

Productor Category: VinsProductor Tags: Alt Camp, productors, vins, i vinya

Descripció
Descripció
Fotos
Mapa
 • Mas Vicenç és un projecte familiar nascut l’any 2005 (primera anyada) però que beu d’una llarguíssima tradició en el conreu de la vinya i l’elaboració de vi. L’inici dels estudis d’enologia de Vicenç Ferré l’any 2000 va motivar la família a reformar el mas familiar per allotjar-hi un petit però modern celler per elaborar vins de qualitat a partir del raïm obtingut a les 35 hectàrees de vinyes pròpies.

  Aquestes vinyes es troben distribuïdes en quatre finques d’aquesta zona de la serra de Miramar, ben a prop del límit de la DO Tarragona amb la DO Conca de Barberà. Compten amb les varietats blanques macabeu i chardonnay -a més del moscatell de Frontignan que compren a un altre viticultor-, i les negres ull de llebre, cabernet sauvignon, carinyena i sirà. El raïm destinat als vins Mas Vicenç es cull a mà, després d’una acurada selecció a la vinya.

  El nom del mas Vicenç procedeix del besavi de l’enòleg, que va comprar-lo després de fer-ne de masover. Cisco Ferré i Maria Morató, els pares de Vicenç Ferré, també treballen en el projecte exercint de viticultor i cellerer l’un i d’administrativa i cap de vendes l’altra.

  Les visites poden recórrer les vinyes, situades al voltant del mas. A més, descobreixen el procés del vi en un recorregut pel celler que, a més del mas, ocupa els espais que antigament havien tingut l’ús de granja de porcs. Finalment, tasten els productes de la casa en una agradable terrassa o a la botiga, on se’n poden adquirir juntament amb altres productes de la zona. Amb cita prèvia, poden incloure un esmorzar a la visita.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.