• caves-vidal-i-ferrecaves-vidal-i-ferre

Productor Category: CavesProductor Tags: Alt Camp, caves, i productors

Descripció
Descripció
Fotos
Mapa
 • CAVES VIDAL I FERRÉ
  Les Caves Vidal i Ferré foren fundades, l’any 1991, per l’actual propietari, Ramon Vidal, que juntament amb la seva família, decideix posar en marxa una il·lusió madurada durant anys.

  L’EXCEL·LÈNCIA DEL CAVA ARTESANAL
  En aquestes petites caves familiars, hi neix un excel·lent cava artesanal. Posant la mateixa cura en totes les seves varietats, elaborades sense presses, amb unes bases de bona qualitat, molta dedicació i ganes de fer les coses ben fetes. Mitjançant un procés artesanal, que suposa un llarg repòs en el silenci de les Caves Vidal i Ferré, i en el qual es combina la utilització de raïm Macabeu, Xarel·lo i Parellada, s’elabora un cava extraordinari. Una de les raons de l’excel·lència d’aquest cava radica en l’antiga tradició dels monjos cistercencs, introductors de les vinyes a Les Pobles, i a la seva vinculació amb els seus germans francesos i amb els Templers de la regió de la Champagne.

  UNES VINYES PRIVILEGIADES, UN VI EXQUISIT
  Situades en un entorn privilegiat, entre el monestir de Santes Creus i la muntanya de Montagut, les vinyes de Les Pobles creixen en terres altes molt aptes per produir els nostres caves selectes. Les caves Vidal i Ferré les trobareu al petit poble de Les Pobles, a la comarca de l’Alt Camp, a només 5 km del Monestir de Santes Creus.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.