Productes de l'Alt Camp

Que és AC Fet a l’Alt Camp?

L’Associació Catalana per a la Protecció de Productes de l’Alt Camp (Fet a l’Alt Camp) es va crear l’any 1999, té com a finalitat la protecció i promoció de productes agroalimentaris produïts a la comarca de l’Alt Camp.

CONEIX ALS PRODUCTORS

ELS PRODUCTORS

Actualment, formen part de l’associació vint-i-quatre productors i/o elaboradors de vins, caves, licors, formatges, mel, melmelades, cafè, pa, cerveses, patates i snacks, entre d’altres, que desenvolupen la seva activitat en diversos municipis de la comarca de l’Alt Camp, i el Consell Comarcal de l’Alt Camp, que n’és soci fundador i dona suport tècnic i material a l’Associació.

ELS OBJECTIUS

Aquestes actuacions aproximen el consumidor al productor, generant un vincle que es converteix en una garantia per ambdues parts. Però, també contribueixen de forma important a la promoció de la comarca de l’Alt Camp, dels seus atractius paisatgístics, culturals i patrimonials. Per tant, l’associació Fet a l’Alt Camp és un mecanisme de protecció i promoció dels productes que en formen part, però, també d’un col·lectiu de persones i de la nostra comarca.

ACTUACIONS

Per assolir el seu objectiu, l’associació Fet a l’Alt Camp dur a terme actuacions diverses, la presència en fires i festes d’àmbit comarcal, com la Festa de la Calçotada i la Firagost a Valls, la realització de jornades de portes obertes als obradors dels socis per donar a conèixer al públic en general el procés d’elaboració dels productes, entre d’altres.